0
סל קניות

מוצר נוסף לסל הקניות

מוצרים בעגלת הקניות שלך

אין מוצרים בסל הקניות.

כתיבה: שם, שם משפחה /

בסבוסה של אמא של אורי עם קצפת,פירות העונה וסילאן 2

מרכיבים:

מרכיבים לרוטב:

אופן ההכנה:

צעד ראשון
משמנים ומקמחים את התבניות. מכינים את הטופי: שמים סוכר, שמנת, חמאה ווניל בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מבשלים תוך כדי ערבוב במשך 5-8 דקות, עד שמתקבלת תערובת סמיכה וריחנית. מצננים את התערובת לטמפרטורת החדר. מחממים תנור ל-160 מעלות. מכינים את העוגה: במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה, סוכר ווניל במשך 5 דקות במהירות גבוהה. מוסיפים את הביצים בהדרגה (ביצה אחת בכל ומקציפים 3 דקות נוספות. מוסיפים לתוך התערובת שבמיקסר את הקמח והשמנת החמוצה לסירוגין וממשיכים לערבב רק עד שהתערובת חלקה

לקניית המוצרים:

Open chat
1
יש לך שאלה?
אנחנו עם הטלפון ביד בין השעות 12:00-22:00 בימים א'-ה'. כמובן שאפשר להשאיר לנו הודעה גם בשעות אחרות ונחזור אליך!